MultiMedia werkplaats

In de MultiMedia werkplaats werken (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke, lichamelijke en/of pychiatrische beperking of met NAH. Als lid van het team vind jij het leuk om bezig te zijn met fotografie, computers, technologie, (sociale) media maar ook andere activiteiten zoals filmen of video-editing.

Wij spelen in op de behoefte van de mensen met een beperking, om een werkplek te creëren die gelijk staat aan werken in de maatschappij. Je doet mee in de samenleving en leert allerlei nieuwe vaardigheden op technisch en persoonlijk vlak. Ook kun je hier actief werken aan je werkhouding en zo zelfstandig mogelijk werken binnen je eigen mogelijkheden. Dit alles met geen of een controleerbare werkdruk. Je ontwikkelt een goede werkhouding en bent op een verantwoorde manier zelfstandig bezig.

Heb je een Wajong-uitkering? Zit je in het doelgroepenregister? Heb je een WMO of WLZ indicatie? Of doe je een Entree-opleiding via het ROC of een andere opleider? Dan is de MultiMedia werkplaats een leuke werkplek voor jou!

Enthousiast? Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens. Dan gaan wij samen kijken hoe jij bij ons aan het werk zou kunnen. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met de betrokken instanties zoals de gemeente, school, het UWV of jouw huidige zorgaanbieder.

Openingstijden MultiMedia werkplaats:

maandag: 08.30 – 15.30
dinsdag: 08.30 – 15.30
woensdag: 08:30 – 15.30
donderdag: 08.30 – 15.30
vrijdag: 08:30 – 15.30

Voor meer info kijk op onze Facebookpagina: www.facebook.com/MultiMedia.werkplaats 
Of kijk op Instagram: www.instagram.com/multimediawerkplaats

De MultiMedia werkplaats is gehuisvest in de Kubiek in Rijssen, onderdeel van De Twentse Zorgcentra.
Tel: 088 430 6236
Mail: MultiMedia.werkplaats@detwentsezorgcentra.nl